top of page

ELS EJES SEGUIM DONANT GUERRA EN PLENA PANDÈMIA MUNDIAL

El futur després del confinament ens preocupa. Ens preocupa molt. De vegades ens ve l'angoixeta de pensar que potser no tornem a tenir feina com a actors i actrius en dos anys. Els bolos que teníem programats s'han anat a la merda i els projectes que teníem han de reprogramar-se encara no sabem quan...

És evident que la COVID-19 ens està afectant molt, sobretot perquè el sector cultural és el més descuidat per les institucions del nostre país. Els ejes vivim aquest confinament amb molta incertesa. No sabem quan tornaran a obrir els teatres, no sabem quan podrem estrenar l'espectacle que estem creant amb la Marta Aran (que en principi s'anava a estrenar el 26 d'agost), no sabem quan ni com podrem assajar, en definitiva, no sabem com timonejar la companyia en un context de crisi.

Davant d'aquesta incertesa, els ejes seguim i seguirem donant guerra. De moment, l'Eric s'està reunint cada setmana amb El Col·lectiu, per unir forces entre companyies i fer pressió a les institucions perquè no ens deixin els últims en aquesta crisi i perquè ens garanteixin una seguretat a les treballadores del sector. Pel que fa al nou projecte de l'Eje del tercer Cicló, ja hem fet una primera lectura del text amb tot l'equip i començarem aviat amb els assajos per videotrucada. També estem aprofitant per formar-nos en els àmbits en què coixegem més com és la gestió de la companyia (producció, comunicació, administració i distribució). Seguim fent les reunions setmanals de la companyia a través de Zoom, on ens podem desfogar una estona, repensem els projectes per adaptar-los al nou context i seguim confiant en un futur per l'Eje.

Molts ànims a totes en aquests dies de confinament.

Ens tornarem al veure al teatre, no patiu!!!


bottom of page