COMPANYIA

El Eje som una companyia fundada el 2013 per l'Eric Balbàs, la Maria Hernández, la Mar Pawlowsky, i el Marc Ribera. Intèrprets sorgits de l'Institut del Teatre, tots ens hem hagut d'anar desenvolupant com a productors, distribuïdors, comunicadors i administradors dels nostres espectacles, degut a la precària situació que viu la cultura. I ja ens hem fet un lloc dins de l'espai teatral català amb 6 espectacles a les esquenes (8 si comptem totes les produccions). I és que EL EJE no som "només" una companyia de teatre: tenim molt clar que el nostre present i futur passa per la producció. 

La companyia treballa amb textos de nova creació de dramaturgs catalans contemporanis (nosaltres també escrivim) i amb adaptacions de textos internacionals dirigits per nosaltres mateixos. Perquè també dirigim. 

 

Els nostres espectacles parlen d'outsiders , persones que, per una raó o altra, es veuen desplaçades, maltractades i/o oblidades per la resta. Ja sigui per motius econòmics, socials, o emocionals. 

Sempre ensenyem aquelles paraules, situacions o emocions que no estem acostumats a trobar als escenaris, ni tampoc a la vida. Parlem d'allò que s'amaga. D'allò que si surt a la llum, explosiona

Els nostres valors són l'ambició, la cooperació, la transparència i la sostenibilitat. 

Vam parir la companyia per crear i començar des de sota, perquè a sota hi ha totes les coses aprehensibles; per fer la feina dura, perquè només així s’entén la professió teatral en la seva totalitat. Volem fer un teatre honest, compromès i cru; i això només ho podem avalar amb la feina, suant i treballant com artesans per a una interpretació ferotge, sensible i fràgil. 

 

© 2023 by JANE BANKS PHOTOGRAPHER. Proudly created with Wix.com
 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now